NOK-THAI

NOK-THAI Nok-Thai

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 40 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nok-Thai. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 21:06 Bezorgtijd was 30min te laat. Eten was lekker. MAAR GEEN KORIANDER maar wel KRULPETERSELIE!!! WTF ??!!! Heb zelf verse koriander toegevoegd.
15 aug 2022 om 11:43 Had drinken bij mij eten besteld, deze was verkeerd. Het eten dat ik had besteld was ook verkeerd.
12 aug 2022 om 0:10 Wij zijn hier heel vaak eten gaan halen maar wat ik nu voorgeschoteld kreeg was gewoon niet eetbaar. We namen 1 keer gebakken rijs. De rijst was super vettig van de olie de witte rijst dat bij het andere gerecht geserveerd werd was precies zuur!
6 aug 2022 om 20:16 Zeer lekker, zeker te adviseren.
4 aug 2022 om 16:22 Ik heb Nok-Thai toevallig ontdekt toen en ik ben zeer aangenaam verrast hoe lekker het eten is. Ik ben ondertussen een vaste klant! Goed bezig
18 jul 2022 om 19:11 Heerlijk! Echt top! Deze kok kan koken. Ik bestel hier nog!
11 jul 2022 om 18:10 Snel en lekker
29 jun 2022 om 20:18 Not al was deliverd
19 jun 2022 om 22:10 Niet lekker deze keer kay satee zuur, noedels met kip overgaar.
19 jun 2022 om 20:58 Te laat op gehaald bij het restaurant daardoor niet meer warm en waren de loempia's te plat zeker niet de fout van het restaurant maar van de bezorger effe in de micro wave en het was weer warm buiten natuurlijk de loempia's
18 jun 2022 om 18:57 De Thaise keuken is heel verfijnd en hier weten ze goed wat ze doen, met een zalig resultaat. Moest het kunnen, ik zou iedere dag Thais eten.
13 jun 2022 om 19:39 Heel lekker eten, fijn gekruid, zalig! Porties mochten wel iets groter zijn, maar we bestellen hier zeker nog eens.